Рейтинг, описание и отзиви на производителя на агрофирма "Nickerson-Zwaan"

Оценки на потребителите
Наличност и асортимент
1/5
Съответствие на сорта
1/5
Покълването на семената
1/5
Дайте отзиви
Крайната оценка на компанията:
1 1
Базиран 1 1 оценки на посетителите

Холандската компания Nickerson-Zwaan от години е лидер на пазара на засадени растения поради качеството на своите продукти. Хиляди градинари и ферми се убедиха в професионализма на животновъдите и качеството на посадъчния материал. Семената имат максимален капацитет за покълване, дават здрави растения, реколтата е неизменно приятна с минимални усилия. Често възниква въпросът - каква е тайната на успеха на холандските животновъди?

История и традиции на компанията

Само след няколко години Никерсън-Цуан ще отбележи своя столетие, тъй като е създаден още през 1925 година. През това време настъпиха промени, но популярността и репутацията остават непроменени. Въпреки холандския произход, изследователските станции са разположени на всички континенти, което ви позволява да определите кои сортове да се отглеждат в сурови условия и кои растения са подходящи за топъл климат.

Agrofirm Nickerson-Zwaan

Отначало компанията беше малка, като персонал от животновъди отглеждаше сортове само за холандски ферми. Три десетки зеленчукови проби бяха избрани за селскостопанско изложение в Америка. Постиженията на служителите на Nickerson-Zwaan бяха оценени с награди, семена бяха продадени от фермери от различни страни в невероятни количества.

Работата на животновъдите беше бързо оценена поради характеристиките:

благодарение на характеристиките

 • семенен материал с отлично качество;
 • сходство до 100%;
 • сортове зеленчуци с добър вкус и липса на специални изисквания;
 • растеж и плододаване на растенията без допълнителни стимуланти и използването на торове;
 • редовното появяване на нови продукти със специални качества;
 • отглеждане на хибриди, които се различават по добива.

С времето компанията започна да увеличава персонала си, да отваря нови развъдни станции. Това е добра традиция на Nickerson-Zwaan - всеки от сортовете се проверява за качество не само в гарите, но и в стопанства, които работят в тясно сътрудничество с компанията. Едва след одобряването на излюпената реколта от земеделските стопани, семенният материал отива в продажба.

специални изисквания

Развъдна работа

Характеристика на развъдната работа на Никерсън Зван е отглеждането на хибридни сортове. Зеленчуците са неизискващи към климатичните условия, умеят да растат и дават плодове дори в суров Сибир, различават се в процента на оцеляване. Препоръчва се отглеждането на зеленчуци на открито и в парникови условия.

Работата на животновъдите съчетава силата на генетичния фонд на всяко растение, познаване на климатичните характеристики на всеки регион.Частните градинари и собственици на големи ферми, специализирани в отглеждането на зеленчукови култури, отдавна са убедени, че компанията работи само в техните интереси, предоставяйки всяка година нови продукти, които се различават по добив и вкус.

хибридни сортове

Широка гама от продукти

Сред гамата от продукти, предоставяни от Nickerson Zwaan, дори и капризен градинар може да намери правилното разнообразие. Културите на семействата зеле и тиква са популярни. Земеделските производители, които отглеждат продукти за продажба в оранжерии, често купуват посадъчен материал за такива зеленчуци и зелени:

 • лук върху перо;
 • пролетен и зимен лук;
 • репичка;
 • различни видове салати.

Широка гама от

Дините също са много популярни - хибридните сортове дават плод щедро дори в региони с хладен климат, първите райета гиганти се появяват 3-4 месеца след засаждането.

Различни сортове моркови, краставици, домати също са спечелили фенове сред градинарите и фермерите. Културите се различават по размер на плодовете, гъвкавост (използват се при консервиране, пресни, се обработват).

сред градинарите

Контрол на качеството

Преди да представят нови сортове на почитателите, животновъдите на компанията извършват 3-5 етапа на проверка, което им позволява да не се съмняват в качеството на посадъчния материал. Първите тестове се извършват на станции, след което зеленчуковите култури се тестват в регионите, в полетата, собственост на компанията.

Едва след това, продуктите стават достъпни за купувачите, всеки нов сорт има сертификат за качество.

Особеността на предлагания от Nickerson-Zwaan посадъчен материал е, че освен асортимента и потвърждаването на характеристиките със сертификати за качество, процентът на покълване на семената е 100%. Хиляди градинари вече са се убедили в това - семенният материал не изисква стимуланти и допълнително обучение. Отглеждане на разсад на первази на прозореца или в оранжерии, изпращане на семена към отворени краища по същия начин - мощни здрави храсти, даващи щедри плодове.

компания развъдчици

Nickerson Zwaan е компания, която е тествана от зеленчукопроизводители по целия свят. Дори и в най-отдалечените кътчета на света, семенният материал от холандските животновъди се използва широко за отглеждане на зеленчуци, независимо дали в големи полета или в миниатюрни петна на зеленчуковата градина.

инспекция от производителите на зеленчуци

Отзиви за агрофирмата
Общо гласуваха хора 1 1
 • администратор
  Наличност и асортимент
  1/5
  Съответствие на сорта
  1/5
  Покълването на семената
  1/5
  ntrcn
длъжен говорете нагоре и оценявайте

Точно сега гледане


краставици

домати

тиква