Рейтинг, описание и отзиви на производителя, селскостопанска фирма "Land O'lakes"

Оценки на потребителите
Наличност и асортимент
4/5
Съответствие на сорта
4/5
Покълването на семената
3.5/5
Дайте отзиви
Крайната оценка на компанията:
3.834 2
Базиран 3.834 2 оценки на посетителите
Рейтинг, описание и отзиви на производителя, селскостопанска фирма

Селскостопанските продукти са в стабилно търсене сред населението. Много компании използват нови идеи и разработки в производството на мляко. Популярната селскостопанска фирма Land O'lakes не прави изключение, тя се грижи за качеството на предлаганите продукти.

История на развитието на компанията

Земеделското стопанство за първи път е открито през 1921 г. в живописния щат Минесота. Тази година 320 земеделски производители се събраха, за да образуват земеделска кооперация в Сейнт Пол.

През 1978 г. агрофирмата е част от месопреработвателното предприятие „Спенсър“.

Agrofirm Land O'lakes

През 1999 г. ръководството на земеделския холдинг успява да придобие дял в птицефермата MoArk, а през 2006 г. дружеството става негова пълна собственост.

През 2012 г. компанията придобива замразената десертна линия Kozy Shack.

Сега този най-голям земеделски холдинг произвежда мляко и млечни продукти и активно развива своя селскостопански бизнес под популярната марка Winfield Solutions. Земеделското стопанство включва 3200 земеделски производители, 1000 асоциации на земеделски производители, които включват около 300 000 стопанства.

развитие на компанията

диапазон

Агрофирмата е специализирана в получаване на мляко и млечни продукти. Общият производствен капацитет е 5,9 милиона тона годишно. Пазарът е широко известен с: линия сухи сирена с ниско съдържание на мазнини, включително популярните сортове Пармезан и Романо, широка гама от млечни прахове, популярно масло, подправки, лека заквасена сметана.

Освен бизнеса с млечни продукти, земеделският холдинг продава растителни продукти, висококачествена и безопасна храна за животните на Purina.

Първата ще бъде произведена от селскостопанските фирми - маслото Land O'lakes, което в момента се произвежда, поради което името на земеделското стопанство често се бърка с оригиналното наименование на продукта. Агрофирмата се занимава и с разработването на средства за защита на едногодишни от вредители и предоставя услуги за развитие на селскостопански бизнес. Продуктовата линия включва пресни подбрани яйца, качествен маргарин, готова бита сметана. Линията от сирене на прах Cheddeas е предназначена за широк кръг потребители.

получаване на мляко

Ползи

Много начинаещи фермери избират да си сътрудничат със земеделска фирма поради следните предимства:

 1. 37 години непрекъснати изследвания.
 2. Надежден развиващ се партньор.
 3. Възможността за участие в безвъзмездни средства и получаване на подкрепа от кооперацията.
 4. Въвеждане на модерно оборудване.
 5. Производството на мляко не вреди на околната среда.
 6. Безопасни продукти за животни.
 7. Предоставяне на качествени растителни продукти чрез устойчиво използване на околната среда.
 8. Удобна бизнес среда.

сътрудничество със селскостопанска фирма

Контрол на качеството на продукцията

Агрофирмата непрекъснато се развива в биотехнологичния сегмент, свързан с увеличаване на темповете на производство на мляко, както и производството на фуражи за животни. Корпорацията провежда внимателен контрол, сортиране и сертифициране на млечния продукт, което гарантира повишаване на качеството на суровините. Надеждността на рейтинговата система гарантира безопасността на продукта и вкусовия профил.

вкусови характеристики

Заслуги и награди

През 2006 г. компанията реализира селскостопански маркетингов проект в Украйна.

Благодарение на предоставеното спонсорство, 45 фермерски кооперации намалиха разходите за закупуване на оборудване, без да увеличават средната цена на крайния продукт. За 4 години работа по стартирания проект фермерите са увеличили производствения си капацитет от 3-4 пъти.

По отношение на производството на мляко и годишния оборот земеделската корпорация Land O'lakes заема 13-то място в класацията на световните компании. През 2014 г. те постигнаха рекордна цифра от продажби от 266 милиона долара.

селскостопански маркетинг

За да се разшири през 2017 г., земеделският холдинг придобива производствената база Vermont Creamery за производство на сирена на базата на натурално козе мляко.

За да подобри продажността на продукта, селскостопанският холдинг повторно маркира корпоративните символи на продуктите, без да променя външния вид и формата на опаковките. Земеделското стопанство успя да постигне изключителни резултати в производството на масло, замразени полуфабрикати и популярни хранителни продукти.

Настоящите обеми на продажбите на петрол са се увеличили с 9%, което показва търсенето на продукта Land O'Lakes. Производственият капацитет на замразените десерти Kozy Shack показа увеличение с 6%.

производство на масло

Всички тези постижения показват стабилност и постепенен растеж на земеделското стопанство. Ръководството на селскостопанската компания непрекъснато разширява международните отношения, въвежда съвременни продукти и нови услуги, насочени към повишаване на производителността на фермите, непрекъснато разширяване на инвестиционното си портфолио и обещаваща подкрепа за начинаещите фермери.

производителност на фермата

Отзиви за агрофирмата
Общо гласуваха хора 3.834 2
 • sdgsdfbdfghsdbf
  Наличност и асортимент
  5/5
  Съответствие на сорта
  4/5
  Покълването на семената
  3/5
  3123123
 • dsgsdg
  Наличност и асортимент
  3/5
  Съответствие на сорта
  4/5
  Покълването на семената
  4/5
  dgsdgdsf
длъжен говорете и оценявайте

Точно сега гледане


краставици

домати

тиква