Рейтинг, описание и отзиви на производителя, селскостопанска фирма "DuPoint"

Оценки на потребителите
Дайте отзиви
Крайната оценка на компанията:
Все още няма оценки.
Базиран Все още няма оценки. оценки на посетителите
Рейтинг, описание и отзиви на производителя, селскостопанска фирма

Високопродуктивни хибриди на слънчоглед, пшеница и царевица се засяват по нашите земи отдавна. Малко от обикновените хора се чудеха откъде произлизат семената с такива показатели за добив и устойчивост на болести. Agrofirm DuPoint е един от водещите доставчици на генетично модифицирани селскостопански семена в много страни по света.

История на промоцията на компанията

Компанията е основана през 1802 г., по това време на северноамериканския континент пристига кораб от Франция. Първоначално регистрацията е извършена за фирма с барут. Продуктите бяха в търсенето и още по време на Американската гражданска война DuPoint беше лидер на военно-промишления комплекс в страната. В бъдеще продуктите на компанията се купуват както за лични колекции, така и за провеждане на военни кампании в различни страни.

Agrofirm DuPoint

Успоредно с военните продукти, от 30-те години на миналия век, компанията започва да работи в химическата промишленост. В допълнение към токсичните вещества, компанията разработи и пусна в пазара материали за масово производство:

 • неопрен;
 • найлон;
 • кевлар;
 • миларни;
 • Tyvek.

Компанията продава Lycra, когато през 2004 г. решава да я обвърже с текстил.

промоция на компанията

От средата на миналия век компанията работи върху компонентите на ядрената индустрия.

Заедно с това DuPoint се счита за глобален гигант в селскостопанския сектор. Учените на компанията имат много разработки в агрономията:

 • развъждане на генетично модифицирани семена от слънчоглед, царевица, пшеница;
 • разработване на средства за защита на посевите от вредители;
 • разработване на формули и производство на комбинирани фуражи за универсални цели.

слънчогледови семки

Интересно! За първи път у нас продуктите на земеделската фирма бяха донесени от Никита Хрушчов. Именно той донесе чувал с царевични ядки от САЩ, които впоследствие започнаха да сеят навсякъде.

Изследователските центрове са разположени в страните от бившия СССР, където развиват нови сортове селскостопански култури за определен регион. В същото време се тестват продукти за растителна защита, чрез метода на тестовете и опитите се избира ефективно средство за определена област.

земеделски продукти

Спецификация на продукта

В селскостопанския сектор на икономиката селскостопанската фирма притежава сегмент с много иновативни идеи, годишно се регистрират около хиляда открития от специалистите на компанията.

Компанията инвестира най-вече в комплекс за отбрана и ядрени тестове и не забравя фермерите. Изследователските лаборатории тестват съвременни продукти за растителна защита срещу болести и вредители, като обръщат внимание на безопасността на продуктите за хората.Селскостопанската фирма работи директно със земеделски производители от цял ​​свят, стреми се да произвежда продукти за защита на градината и полето, които действат във всички климатични зони на планетата.

Основната задача е да се решат проблемите с храната по целия свят чрез отглеждане на високодобивни и популярни култури.

Спецификация на продукта

Предимство на продукта

Агрофирмата е известна с производството на фунгициди с широк спектър на действие, като предимствата са следните:

 • ефективност;
 • относителна безопасност;
 • бързо изветряне.

производство на фунгициди

Продуктите скоро могат да бъдат събрани и консумирани.

Генетично модифицираните растителни семена позволяват големи добиви при минимални разходи. Обработката на земя е идентична, някои хибриди вече съдържат специално третиране на болести и вредители.

събирайте и консумирайте

Разработване и внедряване на революционни разработки

Специалистите на агрофирмата са разработили и тествали препарати за защита на селскостопански растения:

защитни лекарства

 • Лекарството "Akanto" е признато за универсално. Фунгицидът от ново поколение успя да се докаже, когато се използва за защита на зеленчуци, градински растения, зърнени култури, грах и соя от септория, брашнеста мана и други заболявания, които унищожават реколтата.
 • Препаратите „Тренд“, „Абруста“, „Талиус“ са се превърнали в качествена защита на зърнени култури от всички известни болести и вредители.
 • Земеделският производител ще си осигури високи добиви от царевица, използвайки „Кордусов хербицид“ за защита.
 • Соята и грахът ще намалеят при надеждна защита, ако бъдат третирани с Harmony Classic Herbicide, който се основава на сулфонилурея.
 • "Thanos" ще помогне да се защити слънчогледът и много видове зеленчуци от вредното въздействие на околната среда.
 • Овощните култури с плодове и високи добиви за лозя се обещават чрез използването на средства „Инсектицид Ланат“, „Екстра фунгицид Талендо“, „Фунцицид Курзат Р“.

Повечето от тях вече са регистрирани и успешно се използват както от малки фермери, така и от големи стопанства за защита на културите в различни страни по света.

използва за защита

Agrofirm DuPoint има осезаем принос за развитието на световния селскостопански комплекс чрез разработване и въвеждане на иновации. Те подчертават разработването на продукти за растителна защита за ниви и градини, които помагат за събиране на големи добиви и следователно за решаване на проблема с глобалния недостиг на продукти.

недостиг на храна

Отзиви за агрофирмата
Общо гласуваха хора Все още няма оценки.

  Все още няма оценки.

длъжен говорете нагоре и оценявайте

Точно сега гледане


краставици

домати

тиква