Оценка, описание и отзиви на производителя агрофирма "Hem Genetics"

Оценки на потребителите
Дайте отзиви
Крайната оценка на компанията:
Все още няма оценки.
Базиран Все още няма оценки. оценки на посетителите
Оценка, описание и отзиви на производителя агрофирма

Семената от Hem Genetics са гаранция за качеството на отглежданите цветя. Агрофирмата доставя на пазара само доказан посадъчен материал.

Градинарите се губят пред най-различни торбички в магазините. Рафтовете викат с ярки цветове. Всички производители обещават отлични разсад с минимална поддръжка.

Agrofirm подгъва генетика

Реалността често е разочароваща. Градинарите стриктно спазват препоръките на производителя. И нещо неразбираемо расте.

Случва се лошо покълване на семена. Лятните жители очакват да засадят определена площ. Разсадът не е достатъчен. Времето е загубено. По цветните лехи има плешиви петна.

Градинарите искат да се спасят от разочарование и да закупят стоки от надежден производител. Това е Hem Genetics.

препоръки на производителя

Екскурзия в историята

Хем Заден е основан през март 1918г. Това беше семеен бизнес и се ръководеше от дядото на настоящия председател на компанията Ян Сингер Дзн.

Първата световна война проявява интерес към хората към отглеждането на цветя и зеленчуци. След приключването му имаше огромно търсене на качествени семена. Ян Сингер Дзн реши да намери липсващите активи за развитие на производството.

Той заминал за Германия. Имаше центрове за производство на зеленчукови семена. Особено имаше много различни предложения в Ерфурт. Тук той основава компанията Хем Заден.

основана компания

Но година по-късно е решено да се премести компанията в Холандия. Причината е големият пазарен капацитет и ниската конкуренция.

По време на Втората световна война производството на зеленчукови семена е преустановено. Работата се извършва само за задоволяване нуждите на местното население. Но след 1945 г. търсенето на семена отново започва да нараства. След края на войната започва износът за Великобритания и Скандинавия.

Постепенно Хем Заден се специализира в производството на семена от цветя. Ръководството използва съвременни технологии за създаване на нови сортове и хибриди. През април 1998 г. е създадена Hem Genetics.

беше прекратена

Постижения в развъждането

Ръководството на компанията постоянно следи тенденциите за развитие на пазара на цветя. През последните десетилетия крайните потребители предпочитат да купуват разсад над торби със семена. Hem Genetics се фокусира върху работата с производителите на разсад. Правят покупки на едро и снабдяват градинарите с красиви едногодишни.

Hem Genetics осигурява на професионалните производители на разсад висококачествен семенен материал. Животновъдите създават нови сортове и хибриди на растения с подобрени характеристики.

постоянно следи

Животновъдите държат пръста си върху пулса на развитието на отглеждането на камиони. Те постоянно пускат нови артикули, които са интересни за летните жители.Всеки градинар може да купи разсад, отглеждан от семена на Hem Genetics и да украси парцела по свой вкус.

Създаването на петунии, салвии и пеларгонии донесе особен успех. Тези растения са декоративни за дълго време и са устойчиви на болести.

Агрономите на компанията са създали хибриди за цветя джудже. Те са единствените в света, които не изискват използването на регулатори на растежа. По-ниските разходи водят до по-ниски разходи и по-големи печалби.

градинарство развитие

Hem Genetics се ангажира с устойчивите технологии. Агрофирмата има значителен принос за развитието на технологията за отглеждане на цветя.

Широка гама от компании

Hem Genetics публикува цифрови каталози. В тях са представени любими сортове градинари и нови елементи. Последните са маркирани със специална икона - НОВО.

Каталогът съдържа цветни фотографии. Трябва да бъде прикрепен владетел, който да оценява едроцветните или високи растения.

чисти технологии

Снимките са направени от професионалисти. Според тях потребителят може да прецени декорацията на сайта. Представени са подземни покривки и високи цветя. Ландшафтни дизайнери ще създадат уникална композиция от тях.

Hem Genetics не работи с клиенти на дребно: каталогът не съдържа описания или цени. Купувачите на едро изпращат заявка и получават каталог с цени... Но един обикновен градинар трябва да отиде на официалния уебсайт на компанията и да проучи асортимента. Покупката може да бъде направена в реномиран градински център, който работи с този производител.

декориране на сайта

Предимства пред други развъдни компании

Hem Genetics се сравнява благоприятно с другите производители на семена. Интересно:

 • почти 100% кълняемост;
 • удължен срок на годност;
 • защита на материала от влага (материалът се поставя в тесни торби);
 • контрол на почвата на семената;
 • лечение със защитни лекарства;
 • постоянно актуализиран асортимент;
 • годишно тестване на продадения материал;
 • като се вземат предвид климатичните особености на регионите за доставка.

развъдни компании

Анализът на пазара на производители на семена показа подобни характеристики на продукта на други компании. Но само този производител свърза всичко.

Награди и заслуги

Агрофирмата участва активно в международни и регионални изложби, представя своите продукти за състезания. Резултатът е получаването на престижни награди:

други компании

 • Международните асоциации за семепроизводство за професионалисти (Fleuroselect и All America Selections) признаха представянето на компанията;
 • победители в различни номинации са петунии Лимбо и Мамбо, Салвия Ради, Pelargonium Nano.

Когато купувате разсад за цветя, градинарите трябва да дават предпочитание на производителите, които работят с компанията.

международни асоциации

Отзиви за агрофирмата
Общо гласуваха хора Все още няма оценки.

  Все още няма оценки.

длъжен говорете и оценявайте

Точно сега гледане


краставици

домати

тиква